søndag 24. februar 2008

På tur på kaia!

I hele helga har jeg vært så forkjølt som aldri før! Og når det blir på dette viset ser det ut som at jeg konstant skriker...så jeg vet ikke hvor mange ganger Inge har spurt hva som er i veien! Irriterende å måtte gå rundt på dette viset...blir jo rykter av det bare en stikker innom butikken liksom! Iallefall så trossa jeg tårene og ble med gutta ut på tur i finværet! Vist var det 6 minus og en ufordragelig vind, men jeg bare måtte! Det bar ned på kaia for å kaste stein (eller snyklumper) i havet!

Dette gelenderet dukka opp som et gullfunn, og ingen kunne fatte at jeg så noe vakkert i dette, men jeg syns det var fint jeg! Og Casper lot heldigvis vær å sette tunga på det!
Disse stablene med paller syntes jeg også var et flott skue for øyet og knipsa i vei jeg...

JA! Åsså fant vi en vegg!! Riktignok ikke like kul og grønn som eli og ania sin, og sola gjorde til at enkelte måtte holde for øya.....jaja! En vegg er en vegg, hæ? Nei....jeg ser nok at det slett ikke er sånn det henger sammen....så, jeg får nok lete videre jeg etter min egen kule vegg!

4 kommentarer:

Aquarell sa...

Flotte bilder, ser ut som dere hadde en koselig dag.:D
God bedring med forkjølelsen.

Renée og Amanda sa...

Så fine bildene dine var!! Det er mange fine motiv i 'hverdagen' ja, men det er bare det å legge merke til de ;) Flink du!

Mona sa...

Flotte bilda! Du e så flink!
No må du snart oppdatere bloggen din... Jepp!

Ania sa...

LOL tøffe bilder :D :D

 

blogger templates | Make Money Online