torsdag 3. desember 2009

Frosne fingertupper og ørlite LO ras :)

Såh! Der var nettopp følelsen kommet tilbake i fingertuppene etter at meg og Casper var ute å hengte opp noen utelys langs verandaen på huset. Fint blei det, men kanskje en smule skeivt og skakt etterhvert så fingrene stivna...frost er en uting altså!

Imårra er det avspasering på undertegnede!! Skal sove bittelitt lengre enn normalt -bare for å ha det gjort liksom. Så er det rett i julegavehandling. Og alt skal være på plass imårra!
Jeg kunne også ha skrevet her at kjøkkenet skal vaskes imårra, men hvem i all verden finner den slags interessant??
 Legger ved noen LO`er for Papir i Hjertet galleriet for november! Bildet på den øverste her er egentlig rimelig mislykka, da printeren underveis fant ut at "okay, vi starter med samtlige farger intakt, men dropper alt unntatt lilla fra halsen og opp!"

 

Enda et mislykka bilde! Gruppebilder er slett ingen dans på roser! Her er samtlig opptatt med noe heeelt annet enn å smile til fotografen. Jaja, alt må scrappes! Spesielt når en står overfor slikt ei kul turkis dør!!
Sett noe så lekkert??

 

Ja, og siden vi er kommet til 3.desember idag, kliner vi like greit til med en vaskeekte høst LO!

Nå er det imidlertid klart for jul i svingen og luke nr 3!
Vi elsker den serien der vi! Liker alt fra stemningen, de gamle husene, humoren, det fine budskapet, fargene, sangene, redigerien på introen. Savner ikke jul i skomakergata det grann jeg nei.8 kommentarer:

Store og små sa...

Fantastisk flotte LO'er som alltid, søte Carrin. Jeg elsker fargene du bruker og den høst-LO'en gikk rett hjem hos meg.

Kos deg med avspasering i morgen, det hørtes over gjennomsnittet koselig ut. Har en stor plan om effektivitet i helgen selv, må jeg innrømme,men vi får se hvordan det fyker av...

Monika sa...

# kjempeflotte lo'er :) Likte spesielt den med gruppebildet, flotte blomster og kult med de filmstripene.

Ha en fin helg!

Anonym sa...

Flotte LOer du har lagt ut, liker alle utklippsdetaljene du har brukt på de to nederste. Og myss myss er jo så SØT da!

Pia sa...

Enig i at årets julekalender er artig - selv om mine gutter liksom er for store for barne-TV, sitter de og følger med på livet i Svingen.
Kule LOer, tøft med det du har klippa ut.

Tonje sa...

Åh, så herlige LO'er! Falt helt for den første!! Du er utrolig flink med farger. Jeg og snuppa elsker også jul i svingen, syns det er en herlig serie:-)

Broggis sa...

Utrolig kult hva du får til av bilder som inni mitt hodet ikke hadde funka, men her har jeg masse og lære, for dette er rått!
Du er en stor inspirasjon!

Nenne sa...

Så glad att jag hittade hit - älskar, älskar och inspireras av ditt mistande och högar av dekorationer! Supersnyggt, ALLTING, gick nog igenom till i augusti iallafall!

Ha det bäst tills jag kommer åter!

Kramar

Siv Anne sa...

Urtolig lekre alle som en.
Du er virkelig en scrapper i en egen liga.

 

blogger templates | Make Money Online