søndag 27. januar 2008

Vellykket treff på lørdag!

Jeg tror igrunnen at gårdagen hadde ferre timer enn normalt, for du verden så fort tida gikk! Skal vel være sånn når et tjuetalls scrappeglade damer sitter rundt samme bord! (....okay så satt vi rundt to bord da, men likevell!)
Lokalet var omtrent stappfullt og vi er såå takknemlig for at så mange tok seg tid til dette! Vi hadde en super dag! Dagens agenda bostod av 6 ulike scrappekonkurranser, og som dere ser er det få som tar seg tid til å smile til fotografen...her skal det leveres!!
Som den berømte prikken over ièn var vi så heldig å få "scrap o hoi" til å stille med butikk, så det var ingen som mangla utstyr for å si det sånn!


Folk dukket opp også bare for å handle scrappeutstyr! Vi trenger sårt en scrappebutikk her på Finnsnes...

En av oppgavene var at en skulle få donert ett element til LO`en av sidemannen! Her er Mona igang med en bade LO! Hun ble skikkelig misfornøyd med denne tilslutt, forstå det den som kan.....men det kan jo ha noe med at jeg donerte ett element til henne her som hun ETTERPÅ ble informert inneholdt syre! (Grungeboard)


...sorry!

Johanne er her igang med sin "journaling oppgave" Journalingen var gitt på forhånd og en kunne velge mellom tre ulike! Hennes valg falt på "God gad god dag, dette her er meterologisk institutt, vi kan melde om at regnet nå tar slutt og vi får sol sol sol!" LO`en ble forøvrig nydelig!Helt tilslutt at bilde av Lisa Marlene som stakk av med hovedgevinsten med denne "Heia TIL" LO`en! Hun fikk med seg en fin bunke med premier sponset av;


Gratulerer så masse med en velfortjent seier! Og til alle dere andre som ikke nådde helt til topps, nydelige bidrag på samtlige! Dere er så flink atte...


Takker samtidig til butikkene som var med å sponse oss denne gang!

Takker også elite.foto på Finnsnes og Bakeri Nostalgi som også var med å gjøre dagen komplett!


Vi sees folkens!

5 kommentarer:

Aquarell sa...

Ser ut som dere hadde et kjempeflott treff, skulle egentlig vært der...
Men neste gang, kanskje...:D

Kirsten sa...

Så gøy med treff! Det er virkelig verdt det ja, og så flott at det kom så mange!

HegeHB sa...

takk for et superflott treff:)
Gleder meg allerede til neste gang!!

Johanne sa...

Treffet va helt supert, og æ storkoste mæ, og fikk både scrappa og skravla en hel masse!

Tusen takk for at dokker orka å ordne til for oss. :)

Kathrine sa...

Høres ut som supert treff!

 

blogger templates | Make Money Online