lørdag 5. januar 2008
Til 2. utfordringa i scrappedugnaden endte jeg opp med denne LOèn. Bildet er tatt på julaften og viser to takknemlige små etter at alt av gaver var åpnet! Stussa en del på hvordan jeg skulle bruke brads på en kreativ måte (som var celines utfordring denne gang...) og fant ut at dette var en god ide ;) Brukte bradsen i forlengelsen av bokstavene i tittelen og sånn ble det da seende ut! 3. utfordringa som går ut på å bruke pynt fra juletreet står jeg over denne gang! Jeg er ferdig med jula jeg (og orker dessuten ikke å grave nedi sen svære eska etter pynt...)

Iallefall; gratulerer til connecta med seieren denne runden!! Du er superflink, og jeg gleder med til treffe deg igjen på Senja-treffet den 26. januar!


Helt tilslutt en superkjapp lettersize hvor jeg fikk testa ut en hambly som jeg aldri har fått prøvd før! Det er rart med det, men hambly skuffer aldri!!! Er man sånn middels fornøyd med en LO er det bare å hive på litt hambly og VIPS!


Ha ei fortsatt fin helg dere!


Jeg skal snart ut å klippe plenen jeg.....;)

1 kommentar:

Kirsten sa...

Kjemoekult :D
Flott LO, likte veldig godt fargene altså :D

Ha en strålende søndag, snø eller ikke snø. (Snakket akkurat med svigers på Andøya og der var det gressbranner her og der... farlig å brenne bål i fjæra i grunnen...)

 

blogger templates | Make Money Online