fredag 11. april 2008

Stakkars lille gutten min...

Er det noen som vet hvor jeg får tak i han negeren i "Den grønne mila" som holdt på luren til Tom Hanks og svelgte alle fluene som kom ut av munnen på han, og VIPS kunne Tom Hanks tisse som bare det etterpå....?!
Casper har betennelse inni urinrøret og det er fryktelig vondt..helt grusomt å være vitne til faktisk! Heldigvis er han litt bedre, men vi venter tålmodig på innleggelse her! Bare et ørlite inngrep som skal til så er gutten god! Fram til da her vi en god del do-besøk og grue oss til, og den stakkars gutten min går rundt med et konstant fortvilt uttrykk og barer gruer seg til neste gang..

Ellers har det blitt lite scrapping på meg de siste dagene.. Er rett og slett for trøtt til denslags! Men jeg lover å komme sterkere tilbake! Renèe sendte meg en ørliten award her om dagen! Tusen takk!! "Awarded parties must nominate five people who have not received the award.The blogs that receive the award must serve some purpose. Awarded parties must post the award banner on their site. The banner must remain linked to the above linked site."

Om meg skrev hun dette: Jeg digger at du bruker sterke, kule farger men samtidig får det til å bli så 'behagelig' å se på sidene dine! Synes det er like spennende hver gang jeg ser du har oppdatert bloggen :)

Så var det meninga å sende den videre da -til 5 stk som enda ikke har fått den? Ja liksom... Nå har det seg sånn at jeg er som regel alltid den siste som får disse berømte awardene, og detektiv arbeid har vel aldri vært det jeg er best på! :/

Såeh....

Joda neida så været er fint og *plystre plystre* og nå er det vår! Ja, åsså nærmer messa seg med stormskritt? Mona, hvordan går det? Blir du frisk til Oslo turen vår?

2 kommentarer:

Aquarell sa...

Stakkars lite, det hørtes ikke godt ut... God bedring til gutten din, håper det ordner seg snart.:)

Broggis sa...

Uff, stakkars lille Casper. Masse god bedring!!!

 

blogger templates | Make Money Online