torsdag 14. oktober 2010

Det lille ekstra stempler!

Endelig er de her.  Stempler produsert av superdyktige HegeAL spesielt tilegnet LO`er i de aller fleste anledninger. Korte og anvendelige fraser som passer perfekt som små undertitler på LO`en.

Hopp inn her om du vil sikre deg dine egne eksemplarer!

Ei anna, og kanskje minst like viktig nyhet er at søstra til Knerten bor rett nedi fjæra her!! Jepp, æresord. Casper fant ho her om dagen. Og det er tydelig at ho er av typer "piken fra havet" for i håret hadde ho hårpynt direkte importert fra de syv hav! Lukta til og med fisk av ho.


Perfekt å stå på hender i hagen til bestefar!


Ja, og noen strå..


Ellers er det usedvanlig kjedelig å være hjemme fra jobb! Snørret renner i alle retninger (for de spesielt interesserte) så det er kanskje like greit med en ørliten isolasjon om dagen. Scrapper og koser meg med te og julearka til 3ndypapir. Slett ikke så verst nå det kommer til stykket!


2 kommentarer:

Anonym sa...

eg kunne laga ei elv med all snørra som kjæm ut av min familie førr tia også.... så eg kjente meg igjen i beskrivelsen din om å holde seg inne og scrappe og drikke te :-)
akkurat no går det i robin hood på film og vaniljeis med oboy, men i går gjorde eg ferdig to scrappesie, nåkka som må være rekord på en dag!!

du må bære tyne mannen din, eg syns at rosa sofa fra IKEA hørtes heilt fantastisk ut!! kanskje du finn et kompromiss med han?

HegeAL sa...

Så søt du er. Tusen takk for reklame plassen..håper ikke regninga er så stor. Hehe.

-klem-

 

blogger templates | Make Money Online