søndag 24. oktober 2010

Ny gjest hos Skissedilla!

Søndag er scrappedag -eller motorsag dag ;) Jepp...vi sager ved på søndager vi. Slapp heeeeelt av før dere fyrer dere opp med diverse helligdager og denslags. Vi sager ETTER kirketid altså! Men det går fint an å kombinere disse. Scrapping og saging altså. Men KUN om det gjøres i riktig rekkefølge...
Scrapping etter saging er lite smart, så jeg priser meg lykkelig om jeg i det hele tatt klarer å trykke på rette knappen her når innlegget skal publiserers. For du verden som jeg skjelver...


Hos Skissedilla er det imidlertid lite saging inni bildet. Takk og pris for det faktisk... Vi har vært så heldig å få med oss Finnabair som gjestedesigner denne uka.
Hennes kreasjoner er et mesterverk uten endestykke. Sørg for å få med deg bloggen hennes før du går igang med ukas skisse ;)

Mitt bidrag er enkelt denne gang! Bildet er tatt i Sverige på en lekeplass. Og sjelden har en vel sett klarere definisjon av skrekkblanda fryd idet hjulet snurrer fortere og fortere -og høyere!!

 

6 kommentarer:

Pia sa...

Cool! Godt å høre at dere tok saging etter kirketid. Hello, lissom, hvem gidder å sage I kirketida? Og når er egentlig kirketida?

Synnøve sa...

Ha ha, saging og scrapping hører vel ikke helt sammen nei;)
Stilig LO da! Diggbar splætting, og herlige farger.
Herlig å se barna når de koser seg slik!
Ha en avslappende søndagskveld!
Klem

Carrin sa...

Kirketid Pia, vet du ikke det??
Jo kirketid det er jo når..når atte....eller etter at kirka liksom har...eller rett før midt i mellom når at....øøøøøh (må jo ikke spørre så vanskelig da. Enkelte ting skriver jeg jo KUN for å framstå som sympatisk, forståelsesfull og med en empati verden aldri har sett maken til) Vi sier klokka 11 hæ?

Aquarell sa...

Så herlig LO! Stilig med "splættene" rundt om. :)

Tone K. sa...

Er det noen som bryr seg om den kirketiden lengre ? rødme.....

Uansett...super LO da..herlig bilde og ikke minst herlige farger ! Digger figuren din og splæsjene dine :o)

God helg !!!

Lise Mariann sa...

Helt nydelig LO. Digger fargene du bruker. (Har forresten en liten award til deg i bloggen min).

 

blogger templates | Make Money Online