lørdag 4. februar 2012

Jeg er ikke spesielt glad i elger

Nei.
Jeg er ikke det.

Ikveld feks, da holdt en elg på å ta livet av meg.
Jeg hadde akkurat vært på butikken. Parkert i garasjen. Låst døren og lukka garasjeporten. Jeg skjønte idet jeg snudde meg at noe ikke stemte. Og riktig....DER rett foran meg står han. Elgen. 
Han stirrer på meg med et blikk som sier "............." 
Vanskelig å tolke med andre ord.
Men kjapp som jeg er (haaaah) tikker overlevelses instinktet inn og jeg roper "......ihhhnnjeeee...eeehhh" mens jeg kaster handlenett rundt meg og tar sats for å komme meg fortest mulig opp til huset -på glattisen. Elgen har garantert hatt en lei oppdragelse, for han ser ikke ut til å la seg påvirke av min dype og fast bestemte røst. Isteden tar han ett skritt nærmere, og sier "bbrrrfffff" Og DA er det igang! I kampens hete faller jeg og sklir nedover mot elgen. I hodet mitt ser jeg at han ladder grep med sitt sleske glis om munnen. Klar til å kjøre klovene langt inn i ryggraden på meg. Jeg ser livet passere i revy, mens jeg klorer meg fast i isen og drar meg selv oppover.

Mer såg jeg ikke til elgen.
Men jeg har en mistanke om at han stakk av med sjokomelka. For den var den enste jeg ikke fant, på matvareinnsamlinga mi nedover boligfeltet en halvtime senere.

Jeg lager ingen LO`er med elger på.
Men legger ved disse isteden.


Samtlige er laga til Skissedilla :)

6 kommentarer:

Anne sa...

Sært at så store dyr som elger finnes utenfor døra vår. Datteren min har vært med på å lage en stor elg med hønsenetting og pappmasje i barnehagen, og hun våknet en natt med mareritt om elgen. Male elgen, gråt hun. :p Så jeg tror hun er på din side. Freaky møte. Jeg hadde nok fulgt etter om den tok sjokolademelka mi. ;)

Så flotte layouts! Digger fargene på den første, bølgepappen på den andre, og så kule sirkler og farger på den siste.

Ha en fin elgfri søndag. :)
Klem, Anne.

Aquarell sa...

Måtte nå le litt av elgopplevelsen din...:-) De er ikke morsomme å treffe på nært hold, da
Flotte LO'er du laget.

Aquarell sa...

Måtte nå le litt av elgopplevelsen din...:-) De er ikke morsomme å treffe på nært hold, da
Flotte LO'er du laget.

Aquarell sa...

Måtte nå le litt av elgopplevelsen din...:-) De er ikke morsomme å treffe på nært hold, da
Flotte LO'er du laget.

Elisabeth Helland sa...

du dette er lekkert altså....virkelig lekkert! den ene etter den andre er virkelig en fryd for øyet å se på... :o) tusen takk for inspirasjonen...jeg suuuuger til meg alt...hihi

Yasmin sa...

Fy søren for en fortelling!! Så bra.. jeg ser det så for meg for det er akkurat sånn jeg hadde reagert hadde jeg stått ansikt til ansikt med en stor elg!

Lo'ne dine er som alltid HERLIGE! :)

 

blogger templates | Make Money Online