fredag 5. september 2008

Ååååå hurra hei og hopp jeg er så glad idag!!!

...selv om dagen starta brutalt med en seriøs forsovelse!! Og det er herved første gang i hele mitt yrkesaktive liv at jeg har forsovet med SKIKKELIG!!!
Men når en kommer hjem til ei postkasse med 2 pakkelapper og en masse nytt scrappeutstyr, så veier det fint opp mot den fæle starten igrunn!
Jeg digger scrappemania!!! Digger dem skikkelig!! Det er RÅ på utfordringene deres og har et herlig kreativt opplegg gjennom hele måneden, så det var ordentlig stas å få spørsmål om å gjestedesigne litt for denne mnd. Ta en titt innom bloggen å sett igang jenter!!
Sånn bortsett fra 2 flunke nye scrappepakker er jeg sååå glad det er helg akkurat nå!! Så gleder jeg meg til Twin peaks ikveld! Min favoritt serie på nrk da jeg var 14 eller 15....helt til jeg datt av lasset da! Så hvem som egentlig drepte Laura Palmer...eller hvem Bob egentlig er, skal jeg gjøre et nytt forsøk på å finne ut av denne gang!

GOD HEEELG!

10 kommentarer:

Moia sa...

Nydelig LO med mange saftige detaljer. God helg.

Renée og Amanda sa...

Tusen takk for en utrolig kreativ og morsom utfordring!! Du har helt rett - gullkorn scrappes for sjeldent, ivertfall her hos meg.

Din layout var jo bare knallstilig da, som vanlig!!

Kos deg med pakker og ha en fiin helg :)

Trollemor sa...

skjønner godt at du er glad i dag, ikke noe bedre enn å gå helgen i møte med nytt scrappeutstyr. Du vet virkelig å bruke utstyret ditt også da, for jeg bøyer meg i støvet over dine flotte LOer og alle de fine detaljene

Vibeke sa...

Flott Lo!!

Herlig utfordring du har inne på ScrappeMania!!:)

Lene - nabon sa...

Grattis som gjestedesigner!!!

Og skikkelig morsom utfordring også! Den skal jeg bli med på!!!

Utrolig kul og flott LO (som vanlig) Digger den!!

Hege sa...

Tusen takk for hilsen - det varmer!

klem

{ Kristina } sa...

Så moro at du ville være med på laget denne måneden Carrin (og nå uttaler jeg endelig navnet ditt rett inne i hodet mitt, hehe). Utfordringen du ga oss var helt knall! :)

Store og små sa...

LO'en er knall som alltid!

Og utfordringen er den kuleste jeg har vært borti på lenge, jeg gleder meg til å gå igang....

Salte sa...

Rååådiggg - du lager så fantastisk mye lekkert! Digger stilen din!

Heidi sa...

Synes det er så flott at du tok deg tiden til å være gjesteDT hos oss jeg Carrin. Du er jo en utrolig inspirasjon for oss alle sammen.

Jeg ble litt perpleks når jeg leste utfordringen din, fordi jeg ble veldig opphengt i at bildet skulle stå til gullkornet, men når jeg så bort i fra det, gikk det jo utrolig bra. Glad jeg har fått dokumentert akkurat den der. =o)

Håper du har en flott dag!

Heidi

 

blogger templates | Make Money Online