tirsdag 2. september 2008

Nok en sjørøver LO...

Hambly sjørøver rub ons`en jeg kjøpte for kanskje 2 år sida, er virkelig kommet til sin rett her! Jepp, for etter ca 800 bilder fra dyreparken hvorav 70% av disse er tatt i Sabeltanns verden -sier det seg selv at en kommer til å få bruk for de!! Og Casper har vel heller aldri vært så fornøyd med scrappinga mi som nå..

Tittelen "Mamma, e detta på ekte?" kommer fra det han sa ombord i Den sorte dame...etter å ha vært stum av overveldelse i ca 3 timer...


Synes forøvrig at "Dude" serien til Prima er ypperlig til sjørøver LO`er!!

Ellers holder vi på å pusse opp om dagen! Blæææhhh....
Vi gikk på en kolossal small da vi kjøpte huset for et år sida, og pussa opp døgnet rundt samtidig som en jobba og hadde et liv generelt..såeh; vi er ikke spesielt glad i å pusse opp!
MEN det må gjøres!! Det er rommet til jentene som nå står for tur. Det skal bli lyst og fint men antydninger til limegrønn!

Ha en ellers fin tirsdag! ;)

6 kommentarer:

Lula sa...

WOW Jeg bøyer meg i støvet her( og det er endel støv her for å si det sånn *lol*)

Liker så godt de arkene, men har aldri klart å bruke de;) Den var så fargeklar og flott . Enif med den rubonsen...har ligget her leeeenge og ligger nok til jeg får vært i Dyreparken hi hi eller et karneval..

Klem

Hilde sa...

Superkul altså, alt passer jo bare så bra! Er det ikke herlig når sånne gamle ting som har ligget i flere år endelig kommer til sin rett...?!

Lykke til med oppussing, skjønner hva du mener. Visste ikke at dere hadde jenter jeg da?

Carrin sa...

Ine har 2 jenter fra før han! På 13 og 15! :)

Renée sa...

RÅÅÅKUL layout!! Fysøren, sier jeg bare! Elsker stilen! Lykke til med oppussingen :)

_Kine sa...

Så tøff :D Digger piratting, altså! Og oppussing ja... Jeg syns det er helt pyton jeg også. Men det er jo verdt det i ettertid, i hvertfall.

Anonym sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色

 

blogger templates | Make Money Online