fredag 24. april 2009

3ndypapir ♥♥♥

Disse 3ndypapir arka er noe med det mest delikate som har vært innom scrapperommet mitt på ubestemt tid altså! Guuuuuuri altså.....tror jeg med handa på hjertet kan si at jeg aldri kommer til å blir lei disse.
Jentene bak 3ndy papir fikk jeg såvidt snakka med på årets messe, og de var like smilende og blid som forventa. Herlige folk altså!!Har fått flere spm ang rammene jeg bruker over bildene mine i bloggen. De har jeg laga i photoshop og er satt sammen av ulike brushes.
Er bare å ta kontakt om dere ønsker noen av disse.
Jeg deler gjerne.


Ellers er det helg!!
Blir det fint vær imårra er det ut på tur med oss. Samme planen hadde vi vel igrunn forrige helg, men da blei vi overraska av snøstorm på hjemoverturen....og riktig SÅ spennende skal vi ikke ha det denne gang. Nei, blir vel fram med grillpølsene og rett ned i fjæra med oss! Kos det også!

Ønsker dere alle ei riktig god helg!

7 kommentarer:

Heidi sa...

rigtig flot og skønt papir ;o)

Nina`s Rosa verden sa...

Herlig lo med mange fine detaljer ♥

Veronica sa...

Så tøff LO! Så enkel men likevel helt rå! ;)

Aquarell sa...

Så herlig LO! Kjempeflotte papirer, ja.:D
Grilltur i fjæra høres supert ut!
Kos dere!

Hilde sa...

Ja, er de ikke flotte? Jeg koser meg glugg ihjel med dem selv!

Dere er vel neppe i fjæra i dette været tenker jeg, men tanken var jo god. Haha!

Fant ikke barnevakt, forresten, men har fått lovnader om roligere tider fra neste helg, så da blir det ordnings. I mellomtiden får jeg knipse litt nye bilder, begynner å bli skralt!

Og ja; Knall LO, selvsagt!

Elisabeth sa...

så utrolig digg en LO, med så herlig et oppsett og fargevalg...me like alot...håper du og dine har det helt toppers....klem

disa sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色

 

blogger templates | Make Money Online