mandag 5. november 2007

Hva i huleste...

...er coloblocking? -tenkte jeg da jeg så semifinaleoppgavene i "all-in". Spennende greier dette og ikke minst sinnsykt kreative og tøffe oppgaver disse damene klarer å trylle fram!
Nå skal det være sagt at dersom jeg skulle være så heldig å gå videre til semifinalen er det duket for jerne-vridning på meg for i det hele tatt finne på noe lurt!

Her er iallefall bidraget mitt for denne gang. Dette bildet av Casper synes jeg var skikkelig stilig etter en omgang med redigering, og jeg hadde planer om å ramme det inn og få det på veggen, men der sa min ellers så positive mor stopp.

"Du kan da vel ikke henge opp et bilde av gutten hvor det ser ut som at han vært i slosskamp og blør i munnen!!!! Tror du er på styr!!"

...jah! Så ble det til at bildet ble liggende - i nesten ett år! Har endelig fått brukt det og det er bra. Jeg liker nemlig dette bildet!! Dessuten blør han ikke...det er bare sjoklolade!

Ellers ble designerne på scraphaugen utfordra på forumet til å lage et clearalbum fra skrætsj!!! Måtte jo hive meg på den! Liker utfordringer!!!


Slik ser forsida mi ut og resten kan dere finne her !!

Nei men da hadde jeg ikke mer på hjertet for denne gang! Ha en fortreffelig dag videre da! Vi høres!


3 kommentarer:

Ellen* sa...

Det ble ihvertfall en flott LO utav det bildet!:o) Og clearalbumet var kjempestilig - har et sånt på planen, jeg også. Og så må jeg bare si at jeg digga den LO´en i forrige innlegg. Lykke til med colorblockingen da!:o)

Mona sa...

Syns du bør oppdatere bloggen din snart... ;o)

Camilla G sa...

"Du kan da vel ikke henge opp et bilde av gutten hvor det ser ut som at han vært i slosskamp og blør i munnen!!!! Tror du er på styr!!" HAHA! Layouten er iallefall fantastisk- og vel verdt en plass på veggen. Digger den!

 

blogger templates | Make Money Online