mandag 10. mars 2008

7.runde, bursdagsfeiring og tilnærmet normale øyenbryn igjen...

HURRA for lillegutten min som ble hele 4 på fredag! Rart, og ikke minst skremmende hvor fort tida går. Skal det fortsette på dette viset står en og baker til konfirmasjonen om et par uker liksom...?! Det blei ei riktig så koselig bursdagfeiring og mange herlige pakker på luringen!!! Vi kjøpte han et digitalkamera for barn og han har virkelig knipset for å si det mildt! Lagt bildene inn på PC og skrevet de ut til og med -helt alene! (Bare litt ørlite hjelp kanskje...)

Jah, og dersom dere er ferdig å flire etter øyenbryn fadesen min her forrige helg så kan jeg trøste dere (eller meg selv) med at de er snart tilbake til normalen igjen!
Og dere; om jeg noen gang nevner ordet selvbruningskrem eller lignende, så for guds skyld ha meg frabedt!!! Gjett om det blei fliring på jobb mandagen da jeg la ut hele farge historia, steinaldermannen look-aliken og i det hele tatt...nei, hvor mye jeg enn prøver å overbevise meg selv om at denne gang har jeg lært...så er jeg faktisk jammen ikke så sikker altså!

Iallefall; fikk levert bidrag til 7. runde i minnopol. Den ligger på toppen! Altså; i dette innlegget -ikke i konkurransen....daaah!
Her skulle en bruke blonder og tekstil! Blonderen var grei, men tekstil har jeg faktisk ikke!! Selv om det slår meg at dette må jeg jo anskaffe meg snarest! Det er jo glimrende å scrappe med!? Hvor handler dere stoff egentlig? (Tekstil....) Var en tur innom KID, men neeei...jeg vil ha farger, MASSE farger jeg! Men...kopptuer kan brukes til så mangt, så den er klippet opp og plassert hendig i den ene sirkelen!

Snart påskeferie!!!
Juuhuuu!!

5 kommentarer:

{ Kristina } sa...

Gratulerer så masse med en 4-åring i huset! :) Har en på den alderen jeg også, full rulle.

Utrolig stilig LO du har laget. Digget spesielt den andre delen av overskriften, hvor bokstavene ligger litt over hverandre. Hva er det egentlig? Kartong? Chipboard?

Mona sa...

Hmm...har ikkje hørt om øyenbrynan dine...? Glede meg tel den historia! Hihi!
Kor fin LO'en va! Fikk du ikkje levert?
Håpe vi kan scrappe litt i påsken. Har du nåkka fri?

Carrin sa...

Bokstavene er qk sine marry & bright som er trykka ut i foam!! Har dilla på foam for tida, og kjøpte inn EN HAUG hos hobbyhimmelen her om dagen!

Joda, Mona. Æ fikk levert! I påska skal det scrappes ja!!! Har jo fri i heile 6 daga! KA DU MEIN?!

Rita sa...

Rå lekker side du hadde med i runde 7. Herlige farger og nydelig bilde :)

{ Kristina } sa...

Foam er kult. Pokker at jeg bare har cr da. :)

 

blogger templates | Make Money Online