torsdag 8. mai 2008

Påstår du at jeg er litt treig?


...så har du muligens et poeng der!! Jeg vet at glossy accent ikke akkurat var siste skrik på CHA i år, men det er først de siste dagene at jeg virkelig har fått øya opp for den!! Hvordan klarte jeg for eks å feste udugelige chipboards med lim bakpå (liksom..) uten denne vidunderlige limen? Forstå det den som kan...
En annen ting som de fleste av dere har pakka bort for lengst er disse små herlighetene av maling!! H20 + Carrin = sant!! Jeg digger de og kan ikke fatte at de kom i disse små MILLILITER boksene?! Det er en syk syk verden vi lever i....
Og denne linjalen da *sukk* som fulgte med et penal jeg fikk på barneskolen en gang, er min hjertevenn på scrappepulten altså!! Veldig gammel...og jeg oppdaga den for et års tid siden...Thickersen min låg tidligere i en gul prix pose under scrappebordet. Nå står de fint oppstilt OPPÅ bordet i to grønne bokser og er så tilgjengelig som bare det!!


Jeg var kanskje også en smule treig med å melde meg inn i bad girls kit klubben, for du salige tid altså?! Denne LO`en blei laga i et hattefokk, uten at jeg egentlig hadde tid til det da personalmøtet på jobb nærma seg med stormskritt, men jeg bare måtte...

Og helt tilslutt en liten snik på hva som kommer på designsida hos scraphaugen uti mai en gang!

9 kommentarer:

{ Kristina } sa...

Alt du lager er jo knallflott! :D
Den sniktitten du kom med gleder jeg meg til å se mer av.

Therese sa...

Heisann.

Her inne har jeg ikke vært før.
Du lager SÅ mange kule LO`er, riktig så spreke farger,oppsett og flotte detaljer! Har koset meg masse her jeg har sittet å studert og sugd til meg massevis av inspirasjon. Gleder meg SÅ til jeg kan sette meg ned å scrappe igjen.
Hit kommer jeg garantert tilbake igjen!

Klem,
Therese

Ania sa...

Hattefokk? Hva er det??? lol.. og gosj h2o i spreke fager gitt! :D Men ja!! Glossy accent TOTALLY ROCKER!! :D :D :D Lekker snikkikk!!

Aquarell sa...

Knallflotte LOer!
Liker stilen din, den er beatndig så fargerik og frisk. Blir i godt humør av å se det du lager.:D

Kathrine sa...

Glossy accent bruker jeg, men H20 har jeg faktisk enda ikke prøvd. Stæsjet mitt er ikke akkurat tilgjengelig - kanskje jeg også skulle få det litt mer synlig?

Morsom post!

Elisabeth Helland sa...

du tryller og tryller på mange vis, detaljene dine er eksepsjonelle....lekkert rett og slett...ha en herlig tirsdag videre...klem

Hege sa...

Hihi - kjenner meg litt igjen i teksten din her. Noe er veldig hot en stund, men blir snart overtatt av noe annet. Jeg oppdager gjerne verdien i det gamle hotte lenge etter at de andre har gått lei. H2o blir liggende her, men glossy accent hender det at jeg bruker. Flotte LOer du lager - full av nydelige detaljer!

Hege sa...

Åh - du lager så mye flott, Carrin!! Og jeg oppdaget nå at jeg ikke har link til bloggen din i bloggen min! *sjokk* Anse deg herved som linket til, og om du ikke vil så bare si fra ;-)

ps: måtte nu flir ganske høgt av innlegget ditt nu på Minneriket; Kukstykke *knis* Det e et godt brukt uttrykk det ja!

Klem

Camilla:-) . Camilla Raade Paulsen sa...

Åh du lager så mye fiiiint!! Herlige gla'farger er så kuuult! Det er jo aldri for seint å oppdage glossy accent - men det LIMET kan du være lei deg for at du ikke har oppdaget før altså,fordi DET limet ROCKER!!! Bruker det til alt, bortsett fra til bilder. JEg har brukt mange tuber allerede og alt sitter som støpt!!

Takk for all inspirasjon Carrin, spennende å se hvilke overraskelser du kommer med :-)

 

blogger templates | Make Money Online