tirsdag 2. september 2008

Nok en sjørøver LO...

Hambly sjørøver rub ons`en jeg kjøpte for kanskje 2 år sida, er virkelig kommet til sin rett her! Jepp, for etter ca 800 bilder fra dyreparken hvorav 70% av disse er tatt i Sabeltanns verden -sier det seg selv at en kommer til å få bruk for de!! Og Casper har vel heller aldri vært så fornøyd med scrappinga mi som nå..

Tittelen "Mamma, e detta på ekte?" kommer fra det han sa ombord i Den sorte dame...etter å ha vært stum av overveldelse i ca 3 timer...


Synes forøvrig at "Dude" serien til Prima er ypperlig til sjørøver LO`er!!

Ellers holder vi på å pusse opp om dagen! Blæææhhh....
Vi gikk på en kolossal small da vi kjøpte huset for et år sida, og pussa opp døgnet rundt samtidig som en jobba og hadde et liv generelt..såeh; vi er ikke spesielt glad i å pusse opp!
MEN det må gjøres!! Det er rommet til jentene som nå står for tur. Det skal bli lyst og fint men antydninger til limegrønn!

Ha en ellers fin tirsdag! ;)

5 kommentarer:

Lula sa...

WOW Jeg bøyer meg i støvet her( og det er endel støv her for å si det sånn *lol*)

Liker så godt de arkene, men har aldri klart å bruke de;) Den var så fargeklar og flott . Enif med den rubonsen...har ligget her leeeenge og ligger nok til jeg får vært i Dyreparken hi hi eller et karneval..

Klem

Store og små sa...

Superkul altså, alt passer jo bare så bra! Er det ikke herlig når sånne gamle ting som har ligget i flere år endelig kommer til sin rett...?!

Lykke til med oppussing, skjønner hva du mener. Visste ikke at dere hadde jenter jeg da?

Carrin sa...

Ine har 2 jenter fra før han! På 13 og 15! :)

Renée og Amanda sa...

RÅÅÅKUL layout!! Fysøren, sier jeg bare! Elsker stilen! Lykke til med oppussingen :)

_Kine sa...

Så tøff :D Digger piratting, altså! Og oppussing ja... Jeg syns det er helt pyton jeg også. Men det er jo verdt det i ettertid, i hvertfall.

 

blogger templates | Make Money Online