torsdag 22. januar 2009

Top model neste!!!

Papir i hjertet, januar LO.

"Enkelte dager kunne vinteren godt vart evig" ja....men jeg lover at det er desverre et fåtall av slike dager. Jeg tror rett og slett jeg hadde lagt meg på hylla om noen kom å fortalte meg at vinteren nå heretter skulle vare evig :)
Men fint er det av og til da, og alle små hjerter gleder seg!

Sola er tilbake her oppe!!
Og du verden så deilig akkurat det er! Det hjelper godt på å se sollyset høyt oppe på veggen når en selv ligger langflat på sofaen og tror at ens siste time er nær.
Neida, jeg har bare hatt influensa. Ikke verre enn som så. Det er derimot den desidert verste syka noen har kasta over meg på lang lang tid altså. Alle tre har vi ligget langflat -samtidig! Slitsomt! Men nå kvikner vi sakte til her altså. :)
Har faktisk bare spist en pose "Taffel sticks" siden mandag.....så rett til top model på meg etter dette ja! Hehe!
Aldri så galt at det ikke er godt for noe!

Så klør det no enormt i scrappefingrene....har jo ikke fått laga noe på over ei uke, og det plager meg noe enormt! Det eneste "kreative" jeg har vært i nærheten av er å sitte å se på ei krukke Beeswax jeg gikk til innkjøp av her for ei tid siden, uten i det hele tatt å ane hva dette skal brukes til....så jeg smelta litt i ei skei med lighteren (krysser fingrene for at naboen ikke såg meg) og dyppa en blomst nedi.
-og er vel igrunn fortsatt litt grønn her altså :)


Og ja....bare for ordens skyld. Det blir neppe noe Top model på meg altså ;)


2 kommentarer:

Zarah sa...

Åh, vilken VACKER layout!! :D

Heidi sa...

super flot :o) Rigtig god weekend

 

blogger templates | Make Money Online