lørdag 11. september 2010

katter + støvsuging = gulvask

Siden jeg fortsatt blir systematisk mobba pga min heller så uheldige episode med en frosk i sommer, er det jo like greit å smi mens hjernet er varmt -og brette ut om min nylige "kattepine". Vi fikk oss jo katt her for ei tid tilbake. Det ingen har fortalt meg, er at når katter blir skikkelig redd, driter de seg ut. Ikke det at jeg hadde umiddelbare planer om å skremme vettet av katta idet ho kom i hus, men....greit å vite liksom. Jeg er ikke akkurat villt begeistra for avføring på parketten heller da! 
Idag tenkte jeg at jeg skulle støvsuge. Katta sover så fint i vinduskarmen idet jeg setter i kontakten og starter støvsugeren. Men der og da er freden brutt skal jeg fortelle dere! Katta hopper metersvis til værs og bryter samtlige lydmurer på sin vei under sofaen, som by the way ikke går an å komme seg under da katta er blitt litt feit i det siste! Katta snur seg, springer rett i vitrineskapet, slår mest sannsynlig hjernerystels på seg og iler videre mot heller udefinerte endemål MENS ho legger klatter av dritt etter seg.
Akkurat HER burde jeg kanskje latt vær å sette igang et VRÆL uten like! Katta hadde kanskje slutta å drite da. Men hvor lett er det liksom, når stua fylles med dritt sakte men sikkert?!


Vel, katta har brukt ett av sine 9 liv idag. Ho lever i beste velgående, og jeg -jeg har roet meg ned... Nå skal jeg kose meg videre denne lørdagen, med nyyydelig heimlaga pizza -og nyvaska gulv!

 

8 kommentarer:

Tone K. sa...

hahaha.....unnskyld at jeg ler....men jeg kan levende se det for meg....hahaha...og du skriver så utrolig bra.
Bra det gikk godt til slutt :o)
...og at katter har 9 liv...hihi.

Fortsatt god helg ! :o)

Kristin Langnes sa...

Ååååå, stakkars pusen. Nå er jeg vel jeg en god del over middels opptatt av katter, men her i huset støvsuges det ikke når de sover. Iallfall ikke i det rommet de sover. Katter er redd støvsugere (de fleste iallfall), og katter skal jo helst ikke skremmes og forstyrres for mye når de sover. Men de vender seg til lydene etterhvert og blir mindre og mindre redde.

Håper pusen deres blir tøffere etterhvert. Ikke noe hyggelig med avføring på parketten akkurat, slike ting har heldigvis vi sluppet her i huset.

Brit Sviggum sa...

He he. Tror jeg ler meg ihjel!!! :))) Synes jeg ser det foran meg :)
Du er jo bare sååå flink til å skrive.
Flink til å skrive - flink til å scrappe - ikke fullt så flink til å passe på katter.....

❤ Kaia sa...

Hahahahah, for en historie, veldig morsom for oss som leser den, men sikkert HELT pyton for deg som var oppi det...
Ha ei super kreativ ny uke.
Klem fra Kaia

Lisbeths kort og scrap sa...

Hahaha - hysterisk morsomt :D
Stor klem fra Lisbeth

Synnøve sa...

Ha ha ha, du forteller så jeg nesten kan se det for meg:)
Ikke det at det er moro med bæsj.. men likevel;)
Uffa da, ikke noe moro egentlig, men katter er likevel noen alrighte dyr!
Håper det er litt roligere neste gang du slår på støvsugeren;)
Ha en herlig ren uke, klem

Tone K. sa...

Hei igjen.....bare lurte....
Jeg arrangerer scraplift-konkurranse hver 14 dag på scrapbookexpress. Har du noe i mot at jeg bruker en av dine LO`er som lift-oppgave en gang ?

Ha en fortsatt fin uke :o)

Carrin sa...

Overhodet ikke Tone!! Sånt setter jeg bare pris på vet du!

Fortsatt fin uke til deg og!

 

blogger templates | Make Money Online