tirsdag 16. november 2010

Dilla LO`er på løpende bånd!

Her har det jammen vært stille lenge!
En fullt forsømt blogg faktisk...på tide med ei lita oppdatering.
Først ut her er denne ukes Dilla LO. "Make it LOUD and make it clear". Laget på bakgrunn av hendelser den siste tida -en kommer ikke langt med å holde kjeft ;)


Så denne da. Nok en Dilla LO. Papirdesign sponsa oss med lekre saker i forrige uke. 
Bildet på denne LO`en har jeg lenge hatt lyst å bruke, men har ikke fått til. Det løsna imidlertid her. "Playstation please" 
Etter å ha vært på besøk hos guttene til HegeAL i sommer er det ingenting annet enn Playstation som frister mer....vi får sjå hva nissen har i sekken da kanskje!


Og denne da! Den blei jeg skikkelig fornøyd med faktisk. Ikke fordi den var uslåelig vakker...neh! Men fordi jeg fikk brukt masse masse blomster på en og samme gang. Gamle blomster faktisk. Lykke!!


Ellers har det gått i ett her! 3 helger på rad med reising er hektisk for meg ja!
Først ut var det bursdagen til HegeAL. Hun visste ikke at jeg kom, så ekstra artig der! :) Kjempehelg med herlige folk altså! Må gjentas!

Så var det Kiel ferga med jobb helga etter.
Nok ei helg med herlige folk. Og etter all den fliringa er det igrunnen svært merkelig at six packen ikke vises det grann hos meg?! 

Og sist helg bar det til Oslo. Meg og Inge. Kjempehyggelig. Julelatter 2010 kan virkelig anbefales! Og NOK en gang merkelig at fraværet av six pack er et faktum...

Nå skal jeg ingen plass før jul. Skal kun være hjemme og du verden det skal bli deilig. Borte er supert, men ingen tvil -hjemme best!


 

4 kommentarer:

Jonna sa...

Fantastisk lekre og inspirerende LO'er!

Anne sa...

Steike, så mye flott!
Du kan ikke legge ut så mange i gangen, da får ikke hver den oppmerksomheten den fortjener, for alt dette er jo så herlig!

Aquarell sa...

Så flotte LOer! Den med playstation ønsket var bare helt herlig. :)

Ellen sa...

Disse er jo helt kanon, særlig digger jeg den øverste. Hva er det du har brukt - det svarte?

 

blogger templates | Make Money Online