lørdag 3. september 2011

mitt nye liv uten nett

Ja.
Lynet var så elskverdig å finne hele veien ned til dataen min og POFF - fri for nett. POFF fri for skriver. POFF fri for modem og POFF fri for skjerm og PC. I og med at vingene mine er rimelig svart, klinte jeg til med en POFF fri for drenering, septikktank og mansjett på bilen, i samme slengen, da jeg prata med den hyggelige forsikringmannen. Men forsikringsmannen bare lo og lo, og hadde visst ingen planer om å føye det til på skadeskjemaet. POFF gikk den forsikrings svindelen gaiken, og tips til hvordan en lurer til seg millioner mottas med takk.

Jeg har derfor hatt store fritidsproblem denne uka. Har til og med kokt saft. Og bakt brød. Og lest. Lest hele tiden. I og med at det er en kjennsgjerning at en blir smart av å lese, kan jeg herved overbringe den glade nyhet at NÅ er undertegnede endelig sylskarp. Det er med andre ord slutt på fjasete blogginnlegg fra denne kanten. Kun veldreide og skarpt formulerte kunngjøringer fra nå av.

Har ikke tid å skrive mer nå. Ska kose meg med noen snasne tredjegrads likninger. Det er jo tross alt lørdag.

Og bildet, om det i det hele tatt kom med, var det eneste jeg hadde på tlf...intet innlegg uten bilde nemlig.
Published with Blogger-droid v1.7.4

4 kommentarer:

Tone K. sa...

Neeeei....så kjedelig da :o(
Jeg lurer på hvordan jeg ville reagert om datan ble borte her...hihi...hadde vel blitt litt småkrangling med sønnen da ser jeg for meg...hehe.
Håper tingene ordner seg uten for mye bry :)

Wenche sa...

Åååå så kjedelig!!
Et lite tips....kjøp deg et bra overspenningsvern med plass til antennekabel, vanlige kontakter og ikke minst nettverkskabel.
Det kan redde pc'n, skriveren, tv etc. Her i huset sier vi ja takk begge deler.
Klemmm, Wenche :)

Tone-Lill sa...

UFFF DA!!!
Og jeg som trodde jeg var satt litt uttafor her i verden uten internett i bare en dag mens jeg er på ferie i cornwall .... men i kveld fikk jeg kode til å logge på nettet og det for £10 for bare 24 timer.... det er nesten penge utpressing og ingen ting tilbake på forsikring ;)
Håper det hele ordner seg og du får tilbake alt som lynet tok.

Ha en fin helg :)

Lula sa...

Føler med deg! Hadde gått på veggen jeg ##%%&%¤cfgrrrrrrrrrrrrrrrr

 

blogger templates | Make Money Online