tirsdag 1. april 2008

9.runde, 1.april og ellers bare velstand!


Ei stund sia siste oppdatering nå!
1.april idag og ingen som har lurt meg enda....tror jeg!
Ellers, skjer det ikke så mye nytt her igrunn.
Siste bidraget mitt til minnopol er vel det eneste jeg har scrappa de siste dagene. MEN om ikke anna har jeg sett STOR gagn i turnusmaler som bakgrunnsark!! Så lekkert faktisk!
Til uka skal jeg ha kurs igjen..lenge siden sist nå kjenner jeg så det skal bli godt! Ikke minst roper pengboka på mer påfyll til messa om bare noen og 20 dager, så jeg håper det dukker opp mange!
Ja, for messe det blir det, selv om tanteungen min konfirmeres samme helg. Mi kjære snille søster skal holde et ekstra selskap på mandag -bare for meg!! Du er bare toppers Nina, den beste søstra ever! (...selv om samvittigheta ikke er riktig helt på topp enda da...)

Jooooh, så har jeg fått et par spørsmål den siste tida om å skrive blogg på engelsk.....?! Hvem i huleste hadde vel trodd at noen scrappedamer "over there" kunne fatte interesse for min lille ubetydelige blogg...
Iallefall Junaiten; beklager men dette skal jeg spare dere for! Er jeg dårlig på oppdateringer i bloggen kommer den nok aldri mer til å oppdateres om det skal skje på engelsk!
Så helt til slutt gleder jeg meg enormt til Bad Girls pakkene endelig begynner å strømme på! I`m in!!! (På engelsk faktisk!!!!)
*knis*

2 kommentarer:

Kathrine sa...

Haha - jeg digga den LOen!

{ Kristina } sa...

Kjempetøff LO! :)

 

blogger templates | Make Money Online