mandag 28. april 2008

Gjett hvor jeg skal i september 09....?

På ny messe selvfølgelig!!!! Det var ei herlig helg rett og slett, og jeg går bare rundt å smiler jeg, både pga alt det nye stæsjet og alle de suverene scrappedamene jeg har møtt både på messa og på treffet på papertrends lørdag! Herlig herlig...

Hvor skal jeg starte?

Gyda; du er rå!! Ikke bare bak rattet, men du verden...kanskje en av de mest artige personene jeg har møtt. Jeg er fotsatt strålende førnøyd med det grønne armebandet du laga, og tusen hjertelig for skyss fra messa til treff...vi hadde nok enda stått å klødd oss i hodet om vi skulle tatt tog inn dit.

Oddbjørg; for ei nydelig, smilende og blid jente...med den fiiineste dialekten!

Monica; nok ei nyydelig jente altså og den meste hjertelige latter. Vi fikk sjabba alt for lite du og jeg nemlig!! Vi tar det igjen om halvanna år hæ? Iallefall, takk for lånet av dattra di! Bildet altså... jeg hadde nemlig glemt alle mine bilder hjemme jeg!!

Hege; smilende og blid!! Akkurat som jeg hadde trodd...fikk såvidt hilst på deg idet jeg var på tur ut døra! Hyggelig!

Ann Therese og Hilde; bak standen på scraphaugen! Veldig koselig å hilse på dere også!

Berit og Anne Sofie; guuu som jeg lette etter dere på hotellet og messa men nei....hadde nok aldri kjent dere igjen, så det var bra dere fant meg! Hyggelig!

Annm; hjertelig tusen takk for skyss tilbake fra treffet! Kjempehyggelig å hilse på deg også!

Og jah...kunne nevnt i fleng her! Var så koselig å treffe dere alle i RL...vi ses om et og et halvt år!

11 kommentarer:

Kirsten sa...

Rå bak rattet??? *hihi*
Utrolig koselig å treffe deg også, gleder meg allerede til messa neste gang :D Da må vi skravle enda litt mer utover kvelden altså *hihi*
Stor klem!

Oddbjørg sa...

Å skjønne, skjønne deg... skulle bare hatt så mye mer tid til å prate og blitt kjent med deg....MEN neste gang.
Digger deg!

_Kine sa...

Jeg er litt snurt for at jeg ikke så deg på messa, altså! Titta etter deg, men det var jo ikke helt lett å få øye på alle, syns jeg. Bra at du har hatt ei fin helg og at det frister å komme tilbake i samme ærend en annen gang =)

Camilla:-) . Camilla Raade Paulsen sa...

Hei Carrin :-) Lest litt i bloggen din, så gøy at du var på messa og Papertrends! og at du satt på med venninnen min annm ;-) Er hun ikke koselig!
Digger virkelig de lekre fargerike layoutene dine.
ser vi har hver vår layout "sammen" i Vi Scrapper :-)
Ha en strålende kveld :-)

Salte sa...

Jeg digger stilen din altså!! Utrolig bra alt du lager!

Ann Mari sa...

Var kjempekoselig å treffe deg! ; )
Bare hyggelig å kunne kjøre dere "hjem" vettu!

Har tittet litt i bloggen din,
utrolig herlige LO'er!!!

HegeHB sa...

Hei du!
Vel hjemme du og!
Jeg er sliten etter ei fantastisk helg. Dog endel forsinkelser hjem. Var hjemme 01.30 og våknet kl. 05.00 av Joakim som spydde *dån*
Har fått masse nytt som må testes ut når jeg blir ferdig nede i huset. Nå skal jeg kjøre ned og vaske litt og håpe at det snart kommer bedre scrappetider *fnis* See you! Og takk for ei super helg:)

Jorunns Fredfylte Boble sa...

Du har hatt en super messehelg skjønner jeg!! LO'en i innlegget her er like stilig som alt det andre du lager, takk for inspirasjonen!

Monica sa...

Takk for sist Carrin. Og takk for hyggelige ord :) Var utrolig koselig å hilse på deg, veldig glad jeg var "frekk nok" til å dulte borti deg på messen *fnis*
Vi sees garantert igjen i sept.09!
Klem

Hege sa...

Hei!
Kjempekoselig å hilse på deg på messa! Jeg må innrømme at jeg ikke kjente deg igjen fra avataren din *rødme* Så det var godt du kjente meg igjen da *knis*
Du virket som ei trivelig og likanes jente ja! Og jeg kjenner at jeg nok gikk glipp av et supert scrappetreff på Papertrends etter messa ja... Får ta det igjen neste gang.

/Stine sa...

Heisann Carrin!

Så mye flott det var å beskue her i bloggen din, du er helt rå :)

 

blogger templates | Make Money Online