søndag 6. april 2008

Litt mer maling...

Igår fikk jeg endelig gått igang med de tre lerretene som har ligget her ei stund! Hadde store planer om å trylle fram noe ekstraordinært her, men jeg ente vel opp med noe typisk Carrin her tenker jeg; masse farger (og da spesielt grønt...), krøllete retro sirkler, knapper, bling og band rett ned!
Kjenner du igjen stemplene jeg har brukt her ania? Som jeg digger de? Kan ikke fatte og begripe at du ville kvitte deg med disse...
Enkelte scrappebutikker pakker gjerne inn bestillingene i herlig fargerikt papir før det ender i den kjedelige pappeska! Her har jeg revet strimler av slike å limt de på samt markert kontrastene med sort gel (selvfølgelig).

Så her henger de altså, på ene veggen i stua. Jeg er igrunnen aller mest fornøyd med at jeg klarte å få de til å henge beint i tillegg til at Inge faktisk lot de få henge der...ja for jeg er en smule usikker på om han egentlig liker de?? Men det driter vi i...!

Er iallefall lenge siden jeg har tilbringa SÅ mange timer inne på scrapperommet som igår! Herlig!! Kanskje pga at jeg kjøpte en ny film til Casper som at såg gudene vet hvor mange ganger.. Planlagt? Jepp!

Idag derimot skal vi ut! Sola skinner og snyen renner vekk i strie strømmer, det er faktisk vår nå? Skal senere få besøk av ei venninne som skal hjelpe meg med cs2 som jeg ikke klarer å få til å åpne? Kombinasjonen Carrin og PC er bare rett og slett ikke det mest kurante her i verden! Ha en fin søndag folkens!

5 kommentarer:

Aquarell sa...

Herlige lerreter du har laget.:D

Helle sa...

Så kule de var!! Herlige farger og morsomme blomster!

Anonym sa...

These canvases are beautiful.
Thank you for sharing!
Sandra
http://certifiedpaperfreak.typepad.com/merryheart2/

Mona sa...

Kuuule bilder! Synd d e så lenge tel bursdagen min... Du e dyktig! :o)

Oddbjørg sa...

Utrolig kule bilder carrin, er skikkelig imponert.

 

blogger templates | Make Money Online