lørdag 31. mai 2008

Mørke rullegardiner ønskes på det sterkeste....jesp!

Midnattsol er vakre greier det!!! Vakkert hele natta faktisk, og jeg ville aldri vært den foruten. Men inatt klokka 01.30 etter utallige forsøk på å få Casper til å sove, ønska jeg den dit peppern gror... Jeg kan godt forstå hvor frustrerende det må være å måtte legge seg når sola skinner inn gjennom soveromsvinduet, og en tidligere på dagen har sagt; "Nei kom nå skal vi skal vi være ute -sola skinner jo!!! Han sovna tilslutt...og like etterpå gikk sola i skjul bak skogen..


Denne LO`en blei laga til konfirmasjonsartikkelen på scraphaugen. Desverre blei det aldri noe av den artikkelen så jeg legger den ut her isteden. Jeg har forresten slutta som designer der, så pr idag er jeg fri og frank igjen faktisk! Litt trist igrunn, men det var et valg jeg bare måtte ta tilslutt.. Er iallefall kommet mange dyktige scrappere inn der nå! Løp å se!!! Gleder meg masse til å se hva de tryller fram framover!


Søstra mi ønsket at jeg skulle ta konfirmasjonsbildene av Jonas samt lage takkekortene! Litt av en oppgave..men det gikk faktisk så mye bedre enn først antatt! Jeg fikk bruke deler av dukene hun hadde brukt på selskapsbordet og dekererte kortene med disse!! Resultatet blei ganske bra og ei superfornøyd søster! Den grønne glassfiber lignende duken har jeg planer om å henge på gardinene i stua...må kjøpe litt mer da. Fikk hengt opp de kritthvite gardinene forrige helg og det blei vel igrunnen litt vel kritthvitt egentlig, så det må jeg få gjort noe med!! Tror det blir bra jeg!


Denne sneakpeaken er et resultat av mai kitet til bad girls....som jeg digger de kittene!! Tenkte jeg skulle søke lykken hos ViScrapper med denne LO`en så derfor kun dette lille tittet!

Nå skal vi ut på sykkeltur! Casper har såvidt fått teket på å sykle uten støttehjul så nå skal det øves! Regner med vi havner ut på Senja en plass hvor trafikken er heller laber, for her går det like mye hit og dit og att og fram -som rette veien! Øvelse gjør mester....

Pssssst; Imorgen skjer det saker! STORE saker...følg med!

8 kommentarer:

Store og små sa...

Så herlig LO da, og lekkert bilde!
Imponert over hvordan du klarer å bruke så mye farger uten at det blir rotete.

Og så, ang mørke rullegardiner, så finnes det nok ikke den nordlending i verden som forstår bedre enn meg hva du mener. Vi har slitt MYE med søvn hos Jørgen i midnattsolstida, og nå henger det både lystette gardiner foran vinduet hans og svarte gardiner på vårt soverom ettersom han gjerne kommer inn dit i løpet av natta. Ser ikke veldig pent ut, men søvn prioriteres over interiør på soverommet altså. ;)

Flinkingen som sykler uten støttehjul da! Og så gleder jeg meg til å høre hvilke store saker som skjer idag da....*nysgjerrig*

Ha en god søndag!

HegeHB sa...

Herlig LO, som alltid.
Og jeg følger spent med. For nå er det 1 juni!!!!

Lene - nabon sa...

Så my fint!!!

og forresten, jeg har taggt deg!!!
Se i bloggen min da vel...

Carrin sa...

Lene; jeg kommer ikke inn i bloggen din jeg...???

Aquarell sa...

Så flotte layouter du lager!
Skjønner godt det er frustrerende med midnattsol og soving. Vi hadde samme problemet, men nå er det persienner og rullegardiner som gjelder.:D

Hege sa...

Så flotte Lo`er du har lagd her!
Og angåeende lyse netter og lite søvn så kan jeg minnes at jeg sleit med det noen ganger selv. Men jeg syntes faktisk det var enda snålere da jeg flyttet til Oslo og nettene ble så mørke på sommeren!
Ha en flott uke!

Klem

Anita sa...

For en nydelig layout! Herlige farger og den swirlen du har brukt bak blomstene var dødskul!!:)

Ania sa...

Haha...midtnattsol...har aldri opplevd det fenomenet, vil og!!! :P

 

blogger templates | Make Money Online