mandag 5. mai 2008

NSD = scrapp deg halvt ihjel og glem alt og alle!!

...sier en smule fornærma Carrin som leverte 4 bidrag og fikk 0 (NULL) premier!! Neida, det går bra altså. Det var nok de herlige oppgave som fikk meg til å tilbringe største deler av helga på scrapperommet! Har kost meg glugg!!!

Ikke minst var det arti å endelig få scrappe april kitet fra Bad girls!! Etter å ha venta i all evighet dukke det endelig opp i postkassa mi!!! Nå er det bare å glede seg til neste kit dukker opp, for du verden så masse snadder!!

Noen går i tog 1.mai, noen sliter med ei bankende fullesjuka mens andre åker straka vegen åt Rossfjord for å scrappe!! Mona og Ilone; sååå koselig!! Dette må gjentas -snarest!! Har gått bananas med magic mesh`en min i helga ser jeg! Men det får ikke hjelpe, jeg digger den!

Nok et resultat av Bad girls pakka!! JAAAH! Det har jeg glemt å fortelle....Den dagen jeg skulle hente Bad Girls pakka på posthuset, stilte jeg ivrig som pokker vet du! Var nesten så jeg åpna pakka på tur i bilden liksom...DET kombinert med at det faktisk står "Fra bad girls" på pakkelappen KAN gjerne foklare hvorfor den godt voksne dama skulte litt rart på meg idet hun overakte meg pakken! Hun tenkte nok sitt jah....

Den aller siste LO`en her var nok den jeg ble mest fornøyd med fra helgas produksjon! Ikke nok med at den er grønn, men H20 maling folkens.......hvorfor i hueste har dere aldri sagt at dette er noe jeg på liv og død burde ha anskaffa meg for lengst?! Den er skarp og den glitrer liksom!!! Hurra! Så nå er jeg veldig fornøyd med at jeg endte opp med alle veriantene fra messehelga!! Har fått en del spørsmål ang hvilke bokstaver jeg har brukt på "Jonas" LO`en. Disse foam stampene var vel omtrent det aller første jeg kjøpe i starten av min scrappekarriere. Kjøpte de hos familieskatter og de heter "Jersey". Jeg har stempla de med hvit akryl på sort kartong, klippa de til og satt en ekstra finpuss med H20 *sukk* malinga i kantene.. Eller er de festa med 3D puter for å gi en forhøya effekt!

Nå skal jeg ut å skifte dekk! ;)

8 kommentarer:

Oddbjørg sa...

ååååååååååå så mye dritlekkert Carrin *sukk* Høres ut som om du har hatt en helt fortreffelig helg.
...og så sitter jeg her å håper på at vi en gang kan sitte sammen å scrappe....:D

Monica sa...

Kjempeflotte LOer. Den siste var virkelig nydelig og de bokstavene var rå. Men jeg likte alle sammen :) Ha en fin uke.
Klem fra ei anna som heller ikke vant noe :s ;)

Renée og Amanda sa...

Så fine Lo'er! Bokstavene på den siste var kjempekule! Har aldri prøvd H2Oblekk jeg, men nå ser det ut som om jeg må :p

Store og små sa...

Her har jeg ikke vært før. *hilser pent*

Var på treffet på Vågan da,så jeg hilste vel egntlig på deg der, men koselig å titte rundt i bloggen din. Så utrolig mye flott du lager, liker den lekne stilen!

Ania sa...

Tihi! Tøffe saker!! :D Du må jo slenge deg med på BG Apron challengen om du ikke har gjort det allerede da :D

Kirsten sa...

Superlekkert, og de bokstavene helt nederst var knallbra, kanskje jeg må grave frem igjen 2o-boksene mine? *fnis*

Beate sa...

Sååå masse lekkert da!!! Du er knallflink! Hadde du forresten med noen LOer i Vi Scrapper?? :)

Vibeke sa...

Så fint at jeg fant bloggen din - her var det masse flotte!!! Du er utrolig dyktig!!! :)

 

blogger templates | Make Money Online