tirsdag 28. april 2009

Mi løysning på ei av de mange sperrene..

Av og til hender det at en står bom fast i scrappinga. Fullstendig sperre, null ideer og det en etter mye om og med ender opp med -ser ut som nøyaktig det samme som sist! Jeg har heldigvis aldri havna i skikkelig tørke *bank i bordet* og tror noe av grunnen til det kan være at jeg stadig prøver meg på noe heeeeeelt annet enn det jeg vanligvis pleier å gjøre.
Det er ingen hemmelighet at jeg liker farger. Sterke farger og skarpe kontraster! Her hører jeg hjemme og føler meg mest komfortabel. Men da sperra tok meg denne gang ville jeg prøve meg på noe dust romanisk noe og fant nøyaktig den inspirasjonen jeg lette etter i en av HegeAL sine fantastiske verk. Ho er en mester på disse romantiske fargene og klarer samtidig å gi LO`ene et helt eget uttrykk med sine røffe slitte kanter.

Takk for inspirasjon snuppa!

Kommer ikke så godt frem på bildet her men jeg har markert kantene på hver bokstav med hvit gel pen, for å gi de em mer tydelig kontrast.

Jepp, dett var dett!!
5 dager siden jeg scrappa nå, så jeg aner nok ei kneik å komme over. Men aner ikke hva jeg skal finne på denne gang. Tips taes gjerne imot! :)

8 kommentarer:

Zarah sa...

WOOOOOOW!!

HegeAL sa...

Denne er bare nydelig, Carrin. Og du mestrer jo alle slags stiler. Det har du bevist mange ganger nå!!

-Klem-

Mokka sa...

Så vakker LO!! :)

Anne Bente sa...

åh...... så smuk ♥♥

Heidi sa...

Nydelig!!!!!
Du mestrer alle slags stiler!!!

Aquarell sa...

Nydelig LO!:D

{ Kristina } sa...

Åå, denne her var helt nyydelig Carrin! Kjempefine duse farger, og nydelige blomster og pynt. :) Du mestrer denne stilen også du.

Norunn sa...

Nyyydelig!!

 

blogger templates | Make Money Online