søndag 26. juni 2011

Psycho Turid er død..

og det er så trist så trist..


Det fineste lille nøstet vårt blei påkjørt og drept igår.
Ho blei nesten ett år men har likevel satt dype spor i oss, og spesielt Casper som var helt utrøstelig i hele natt. Sovna, våkna og gråt -hele tiden. Ja, vi kommer til å savne ho masse. Savne det at ho hver morgen kom inn på soverommet og slikka i ansiktet til hver og en av oss, savne hvor uendelig takknemlig denne katta var. Takknemlig for mat, takknemlig for å få komme inn etter å ha vært ute, takknemlig for å få ligge i fotenden av senga hver eneste natt. Noe ho viste med å slikke i ansiktet og gi "klemmer" hele tiden.

Synet som møtte oss igår på veien vil nok sitte ei stund. Men vi er alle sikker på at i kattehimmelen storkoser ho seg nå. Hopper og spretter mellom alle sommerfuglene og priser seg lykkelig over at i kattehimmelen er det forbudt med biler.

Vi fikk imidlertid tilbud om å overta ei ny lita jente idag tidlig.
Det er vondt å se på dette bildet. En ser så tydelig hvor trist de øynene der er...huff.
Men han har fått en ny lekekamerat nå, og er utrulig glad for det. Denne katta har fått navnet Siri, da vi skammer oss veldig over det ufortjente navnet den forrige fikk.


Men, over til noe litt mer hyggelig.
Skissedilla!
Skissedilla er alltid hyggelig ja :)


Denne LO`en laga jeg til siste skissa som Lene har laget. Ei supersprek skisse som jeg likte kjempegodt! Bildene er fra de varme dagene vi hadde for litt siden. Krysser fingrene for at det blir flere av disse.

5 kommentarer:

Yasmin sa...

Huff.. så trist å lese om pusen deres. Jeg vet akkurat hvordan du føler. Det er helt grusomt å se noe man er så gla i på den måten. *klemme masse på*

Kos dere masse med den nye pusen deres! :)

Nyydelig side Carrin! :)

Anonym sa...

Så fint at dåkker har fått ei ny pusi - og Siri va jo et perfekt navn! Siri heite pedagogisk leder på Brage sin base i barnehagen og ho e det snillaste vesenet på denne jord! Mao, bære gode assosiasjona :-) Stilig og fargerik LO m/ en perfekt splætt!

E sa...

Usch va hemskt! Det är alltid tråkigt att förlora en liten älsklingskatt.

Gillar din layout!! Sommarglad! :)

Aquarell sa...

Å, så trist å lese om kattepusen deres! Føler virkelig med dere, er ikke noe morsomt å miste et kjæledyr... Håper det går bra med den nye pusekatten. :)

Nydelig LO! :)

Eila Sandberg sa...

Oh nej, jag blir så ledsen i hjärtat av att läsa om er lille misse. Har själv 3 stycken och vet precis hur stort hålet blir i allas våra hjärtan när en inte finns längre. Att älska igen är den bästa medicinen mot den akuta saknaden. Siri har fått en underbar familj! Om resultatet av varma dagar är som din LO vill jag har riktigt MÅNGA av dem!! supersuper fin! xoxoxo

 

blogger templates | Make Money Online