mandag 27. oktober 2008

Gjestedesigner hos Hobbyhimmelen!!

...for oktober! Jupp, det er meg det! Kjempehyggelig å bli spurt!! Tusen hjertelig! Legger ved noen snik titter, så kan dere hoppe rett inn HER om dere om dere vil se hele greia! Masse masse lekkert å se fra designerene der og en stor ære å kunne få stikke innom litt! ;)


Sånn ellers går dagene sin vante gang her hjemme! Eller det vil si; ikke helt..
Jeg har for første gang i hele mitt liv sprunget opp å bestilt en sau av alle ting her i verden. Jah, en dau en, for ordens skyld! Fant ut at det var på tide å lære meg å lage rull og sånt selv, samt salte, tørke og i det hele tatt selv, isteden for å få alt lagt fiks ferdig rett i fanget liksom!
(Kan en eller annen fortelle meg hva i huleste som gikk av meg i dette sinnsyke øyeblikk?! Det har da aldri vært ille å få ting lagt i fanget!!!!! *hulk*)
Iallfall; om denne arme sjela av en sau, sitter der oppe å ser hvordan jeg har maltraktert dette beisetet av et kadaver, vil han nok for evig og alltid drive poltergeist virksomhet overalt hvor jeg ferdes framover!
Jeg orker ikke gå inn på noen nærmere beskrivelse av prosessen her, men det som henger ute til tørk nå ligner ikke grisen...eller sauen -for å være korrekt!

Og dette skal vi spise til julemiddag?!

Og om noen i det hele tatt foreslår at man skal lage lefser og den slags selv nå heretter, så hører jeg ikke etter altså! Går ikke på den nei...


5 kommentarer:

Kathrine sa...

Oi så tøff du er!
Et skikkelig kvinnfolk rett og slett LOL

Store og små sa...

Du gale gale menneske! Lefser får du kjøpt på Nostalgi, garantert bedre enn de man klarer å lage selv. Haha! Sauen får holde altså!

Grattis som gjeste-DT. Nå iler jeg inn for å titte.

Carrin sa...

Nei, Kathrine.
Jeg har misshandla en uskyldig forkommen sauskrott på det groveste.
Tøft og tøft fru blom...

Kirsten sa...

Rålekre bidrag, såå glad for at du tok utfordringen på strak arm!
Og den sauen blir sikkert god, det er grenser for hva man klarer å gjøre med en skrott vel? *hihi*

Ania sa...

LOL!!!! :D :D :D Grattis med gjeste-DT'et og med DT-plassen hos PIH! :D

 

blogger templates | Make Money Online